2013-07-02 11:02:22• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló július 2-7. között

Unatkozol? Nézd meg folyamatosan bővülő heti programajánlónkat.

A Grand Mall Cinema újdonságai:


Byzantium - Clara egy merész, modern nő, míg Eleanor szégyenlős és ártatlan. Egy angol tengerparti városba érkeznek, ahol senki nem tudja róluk, hogy anya-lánya kapcsolatban állnak egymással és hogy ők valójában vámpírok. Eleanor szeretne már végre letelepedni valahol, mert hosszú évek óta csak a menekülésről szól az életük és belefáradt. Clara elmeséli a lányának, hogy a saját fajtájuktól akarja megóvni őt, ezért a folytonos menekülés. Megpróbálnak hát elvegyülni a város lakói között, ám a múlt hamarabb utoléri őket, mint gondolnák.

Gru 2. (Despicable me 2.) - Gru kisebb-nagyobb sikerekkel, de kezd beleszokni a kertvárosi családapa szerepébe. Egyik alkalommal megjelenik egy szupertitkos szervezet, amely a gonosz elleni harcot tűzte zászlajára globális szinten. Így most Grún, a minyonokon, és Gru új társán, Lucyn a sor, hogy kiderítsék, ki áll a látványos bűntettek mögött. A világ legnagyobb ex-bűnözője kell ahhoz, hogy elkapja azt, aki a helyére pályázik. De vajon sikerül nekik megoldani a rejtélyt?

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Kirándulás:


A szatmárnémeti természetjárók július 7-én, vasárnap a felsőbányai Kék-tóhoz szerveznek kirándulást. Érdeklődni Vadady-Filep Gyulánál a 0758-435-763-as telefonszámon lehet.

Sárközújlaki Városnapok július 6.-7. között:


A Züm Züm Játszóház a vakációban is várja a gyermekeket!


Buli


Július 6-án, szombat este újra óriási bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: